Rekomendasi O Games Online

Kali ini, ada beberapa cadangan atau permainan dalam talian yang boleh menjadi rakan  mega888 slot  bermain sekarang. Beberapa permainan dibawah ini akan memberikan keseruan yang tidak terhad kerana permainan yang ditawarkan benar-benar mengagumkan.

Rekomendasi O Games Online

Lembah Stardew

Stardew Valley telah menjadi hit besar yang sangat mirip dengan francais Harvest Moon. Ini adalah judul simulasi gaya pertanian di mana pemain mengambil peranan watak yang mewarisi pertanian bobrok milik kakak mereka.

Sekali lagi, mirip Harvest Moon, gim ini akan mempunyai pemain yang merawat tanaman dan ternakan mereka sementara juga memperkenalkan barang-barang kerajinan, penambangan, antara kegiatan sosial lainnya. Sejak dikeluarkan kembali pada tahun 2016, permainan video menjadi popular dan telah dijual lebih daripada tiga juta unit pada akhir tahun 2017.

Fallout 4

Jika Anda penggemar waralaba Fallout, kemungkinan Anda sudah memilih rilis terbaru. Namun, jika Anda benar-benar baru dalam rangkaian ini, Fallout 4 tetap menandai sebagai entri pertama yang hebat. Ditetapkan semasa peristiwa perang nuklir, pemain berjaya melarikan diri ke dalam lemari besi, hanya untuk membangunkan ratusan tahun ke depan. Apa yang tersisa dari dunia Anda tidak lebih daripada pembusukan dan orang luar yang mencuba di dunia baru ini.

Setiap angsuran ke waralaba Fallout membawa keluar tanah kosong yang luar biasa untuk dijelajahi dan Fallout 4 tidak terkecuali pada tren itu. Anda akan menunjukkan reruntuhan tua, struktur baru, dan tokoh-tokoh yang penuh semangat untuk bertemu sepanjang perjalanan Anda.

Nioh

Team Ninja, pengembang di balik Dead or Alive dan Ninja Gaiden, telah bekerja keras pada Nioh sejak 2004. Permainan video ini merupakan permainan video role-playing yang bermula pada awal tahun 1600-an. Pemain mengambil peranan William, seorang Barat berambut pirang yang tiba di Jepun mencari musuh tertentu.

Nier: Automata

Jika Anda telah mengikuti permainan video ini maka Anda akan tahu bahawa ini adalah sekuel dari rilis video game tahun 2010 yang dikenali sebagai Nier, tajuk spin-off dari seri Drakengard. Secara keseluruhan, ceritanya diatur dalam perang proksi antara mesin yang dikembangkan oleh penjajah asing dan anggota kemanusiaan terakhir yang masih hidup.
 

Jika Anda tidak terbujuk untuk memilih Nier: Automata atau tidak, maka lihatlah seri Sebelum Anda Beli. Dalam video yang diposkan di atas, kami membahas gim video dan akhirnya memberi tahu Anda sama ada ia layak dibeli.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *